Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2014 00:56 - Помогнал съм на много хора
Автор: tmanev Категория: Хоби   
Прочетен: 859 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

     Помогнал съм на много хора. От много и различни болежки съм ги оттървавал, на много чудеса съм бил очевидец. На 56 години съм и слава Богу в цветущо здраве. Ето ви и някои случаи от моята практика:

     Адвокат Наско Стоянов на 67 год. от гр. Кърджали вече осма година е радостен, щастлив и относително много по-здрав от колегите си в града. Едва няколко седмици или 1-2 месеца живот му даваха лекуващите го преди години. Според диагнозата му, направена във военна болница – София, той имаше по цялото тяло разсейки, концентрирани в бъбреците. Беше му изрязан единия бъбрек, а другия пълен с камъни и с констатирани едва 30% функционалност. Благодарение на педантичното спазване на указанията, които му давах, на енергийното изчистване на организма и стабилизирането му от мен и преди всичко с Божията подкрепа Наско и в днешния ден се разхожда из града и се радва на живота.

 

     Снежка от гр. Дупница на 71 год., когато я чух по телефона, беше на легло от два месеца, почти неподвижна и със скован кръст и подути крака. Невъзможно беше дори да си помисля да и казвам да идва до Кърджали. Видях я по скайпа. Това ми беше достатъчно за да усетя вибрацията и, и и описах какво аз мога, както и какво тя трябва да знае и прави. Не мина много време и тя сама се разхождаше из двора и копаеше градинката си пред изумените погледи на близки и комшии – според казаното по-късно от нея. Малко след това у Снежка се разви дарбата да лекува, с малки напътствия от моя страна, със силата на молтвата си и така да помага на близки и познати. Ето, това е чудото на благодатта!

 

     Христина от Благоевград е едно младо момиче още недостигнало четиридесетте, с особено тежка форма на психични и физически проблеми. Енергийното изчистване направено отново от разстояние, даде добри резултати. Искам обаче да отбележа и нейната твърдост и упоритост, както и самоотвержената подкрепа и любов на майка и в процеса на възстановяване на организма и. Засегнати бяха най-вече 3 и 6-та чакри, при това особено двата бъбрека и дебелото черво по различно време. В един следващ момент се появиха наистина сериозни проблеми. Вътрешен упорит и наставнически глас нареждаше на Христина да къса библията или да изговаря определени безсмислици дни наред. Всичко това провокираше известен страх и объркване у нея. По тялото и се появяваха петна с различни размери. Нужни бяха доста усилия, формули и търсения и от двете страни - от мен и от нея. Резултатът: единият от засегнатите органи вече е добре, а другия задържа все по-малко негативна енергия. Тя се чувства все по-добре и необходимостта от сеанси е все по-малка.

 

     Райна от Своге е над 70 години. И тук редовните сеанси и стриктно вървене по посочения път се оказаха решаващи. От болките в стомаха, в сърцето и щитовидната жлеза не остана и следа. Вече съм все по-добре и по-добре – повтаря Райна без при това да знае, че това е и девизът на Метода Силва. Нея също я видях и инструктирах по скайпа. Тя също се увери, че разстоянието между мене и нея е без значение – почти както е и с GSM-мите.

 

     Майка ми и баща ми от години вече знаят добре и се облагодетелстват от това, което умея, когато имат някоя новопоявила се болка. Слава Богу и двамата отдавна прехвърлиха осемдесетте. Дълги години те бяха заклети почитатели само и единствено на официалната медицина. Впоследствие се увериха колко е по-добре, когато се съчетават и допълват традиционното с нетрадиционното от подходящите за това хора, от тези които имат познанието за това.

      Искам да подчертая дебело, че всичко това става, най-вече и приоритетно по Божие благоволение. Ако човек трябва да придибие известна опитност, ако трябва да премине през някои страдания, да това ще стане. Но начинът може да бъде много по-приемлив или не за дадения човек. Това зависи от него самия, от неговото отношение към себе си и към околните, от неговия начин на живот. Зависи дали човекът обича себе си, за да обича и ближния, като себе си – нашите братя, сестри, родители и поднини, деца, приятели и неприятели, познати или не. Всичко е вибрация, всичко е енергия.

 

 

 

 Автор: Тодор Манев    GSM: 0899-265-786                       17.06.14




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tmanev
Категория: Изкуство
Прочетен: 54705
Постинги: 19
Коментари: 5
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930