Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2013 22:13 - Чудото на изцелението
Автор: tmanev Категория: Изкуство   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
4




     Ч у д о т о на изцелението, на оздравяването, на възстановяването е възможно. Да, така е - категорично твърдя аз – инж. Тодор Манев от Кърджали!!!

     В ъ з м о ж н о   е   това е  ф а к т. Това са вече стотици, а защо не и хиляди случаи на хора, възстановили се от различни усложнения в тялото - от нашата страна и извън нея. Случаи, в които сме могли да преживеем щастието от това, да се докоснем, да прочетем или да видим  ч у д о т о .                                                                                                                                                                                                                                                                                             .    Единственото ограничение е онова, което самите ние си налагаме, поради собствени убеждения, или поради такива, налагани ни отвън – от обществото или дори от най-близките ни хора. Но в сегашното време на небивал информационен взрив е просто осъдително и дори смешно незнанието поне за съществуването на такива важни понятия, като енергия, вибрация, квантов преход. За тяхното взаимодействие и въздействие върху човека. Имаме телевизия, книги, интернет възможности за контакти – преки и косвени, с компетентни или не личности. С хора доказали се в обществото или само даващи мнение по всички въпроси.                                                                                                                                                                                                                                                                    .    Отдавна разполагаме с вдъхновяващите и неопровержими доказателства за неограничените възможности на човека, през призмата на съвременната квантова физика.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         .    Казано е: Най-верният критерий за истината е практиката, също както и че, Вярата подкрепена с дела върши  ч у д е с а  !!!

     Всяка болка, болест или проблем от различно естество в човешкия организъм може да бъде  повлияно, преобразувано или отстранено, но само и задължително, ако е искрено пожелано. Всичко е вибрация, всичко е енергия – да ги ползваме за добро - за това сме на земята.                                                                                                                                               инж. Т. Манев





Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tmanev
Категория: Изкуство
Прочетен: 54678
Постинги: 19
Коментари: 5
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930